Fietsvergoeding

Het aanvragen en verwerken van de fietsvergoeding zorgt voor een hoop werk. Zowel voor leraren als voor de administratie. Met de Fietsvergoeding-module biedt Toolbox een antwoord op dit probleem.
 

Voor de aanvrager

Voor leraren zorgt Toolbox dat het aanvragen slechts een kwestie is van de gefietste dagen aan te duiden. Heeft een leraar meerdere verblijfsadressen? Of heeft de school meerdere campussen? Ook daar weet Toolbox raad mee. Zelfs het fietsverkeer tussen campussen kan met deze module geregistreerd worden.

De school kan kiezen om de leraar een PDF te laten afdrukken en ondertekenen of om de aanvragen digitaal in te dienen.

Het ministerie van onderwijs heeft deze module bekeken en liet weten dat het niet meer nodig is om nog papieren versies af te drukken. Het volstaat dus om digitaal in te dienen.
 

Voor de verwerkende administratie

Het verwerken van de aanvragen is nu slechts een kwestie van enkele muisklikken. Werkt de school met een ondertekend document, dan kan de administratie aanduiden dat ze dit document ontvangen hebben. Heeft de leraar zijn aanvraag digitaal ingediend, dan kan die stap zelfs overgeslagen worden.

Het uitbetalen is nu maar wat vinkjes aanvinken en alles wordt overgezet naar de boekhouding (Exact Online). Van daaruit kan je meteen de betalingsbestanden aanmaken... en klaar!