Andere modules

Ziektepapieren

Een leraar die ziek is kan in Toolbox meteen zijn gepersonaliseerde Pers 16 downloaden. Dat bespaart een zoektocht naar het juiste document, stamboeknummer, ...
 

Weddecontrole

Het opvolgen van de uitbetaalde weddes is geen eenvoudige klus. In Toolbox kan je elke maand de weddebestanden die je via het ministerie ontvangt uploaden. Toolbox maakt hier dan heel overzichtelijke fiches van per leraar. Staan er fouten in? Dan kan je die ook daar noteren. Je kan van die fouten lijsten maken die je een maand later dan kan vergelijken met de nieuwe weddes.
 

Wie mag er buiten?

In Toolbox kan je per dag registreren welke leerlingen buiten mogen tijdens de middagpauze. Door middel van barcodes kan je hierop controles uitvoeren. Je kan vanuit Toolbox ook leerlingenkaarten aanmaken waarop die dagen vermeld staan.
 

Privacy leerlingen

Het bijhouden van leerlingen die op een foto mogen staan kan heel eenvoudig via Toolbox. Door middel van documenten met barcodes kan je heel snel die informatie invoeren. Nadien kan je er lijsten van opvragen.
 

Poorten openen

Vanuit Toolbox is het mogelijk om poorten en deuren die via het netwerk zijn aangesloten, te openen.
 

Uniflow

Toolbox heeft een koppeling met Uniflow, het printsysteem van Canon. Met die koppeling kan je makkelijk en snel bepalen welke leraren voor welke klassen kopie├źn mogen maken.
 

Verwerking schoolfoto's

Verwerkt de school zelf de pakketten met schoolfoto's? Dan kan Toolbox daar een handje bij helpen. Je kan registreren wie een pakket met foto's heeft ontvangen en wie het pakket (deels) terug heeft ingeleverd. De betaling kan dan via de leerlingenfacturatie gebeuren.